Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws

Vredestein – Weg Ermee!

Submitted by on 29/11/2008 – 16:36No Comment
Vredestein Space Master reserveban

Welnee, dit zijn geen opruiende teksten, negatieve adviezen of boze kreten! Vredestein’s nieuwe reserveband is er voor gemaakt, om snel en gemakkelijk weg te vouwen in een plat vakje ergens in uw kofferbak. De Audi Q5, de Audi  A6 en Audi  Q7 zijn al met dit innovatieve speeltje uitgevoerd: de Space Master.

De Space Master is een unieke, opvouwbare reserve band/wielcombinatie en een echt technologisch hoogstandje, dat binnen enkele minuten kan worden opgeblazen tot een volwaardige band, geschikt om een lange afstand (tot 3000 km) mee af te leggen. Veilig opgeborgen biedt de Space Master een aanzienlijke gewichts- en ruimtebesparing ten opzichte van een conventionele reserveband. Eenmaal in gebruik garandeert de Space Master dezelfde wielomtrek, zodat de wielsensoren voor navigatie, ABS en ESP onverminderd blijven functioneren. De Space Master heeft onder normale omstandigheden geen invloed op het rijgedrag en er kunnen grote afstanden mee worden afgelegd. 

De Space Master is er in dertien maten er wordt onder meer als Original Equipment (OE) gemonteerd op de volgende voertuigen: Porsche 911 Carrera 4 Turbo, Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg, Mercedes-Benz GLK en SLK en SL, Maserati Spider, Maserati Quattroporte, Masterati SpiderAudi A6, Q5 en Q7 en Ferrari 599 GTB Fiorano. Voor het juiste segment van de vervangingsmarkt, dat goed aansluit bij de status van een premium merk.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.