Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws

Voordelige autoverzekering afsluiten

Submitted by on 14/01/2011 – 08:58One Comment

Je auto heeft je een flinke duit gekost en dus wil je hem graag mooi en heel houden, maar je wilt er natuurlijk ook geen schade mee toebrengen aan jezelf of aan andere weggebruikers. Er kan van alles misgaan met je auto; denk maar eens aan verkeersongelukken of schade door brand of storm. Je wilt niet alleen een goede dekking, maar je wilt natuurlijk ook een voordelige autoverzekering.

Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen. De minst uitgebreide is de WA-verzekering waarmee je dekking krijgt van kosten die je met je bolide aan anderen toebrengt. Deze verzekering moet je volgens de Nederlandse wet minimaal afsluiten voor je auto. De verschillende verzekeraars in Nederland rekenen allemaal andere premies en voor iedere premie kun je weer een andere dekking terug verwachten.

Autoverzekering vergelijken
Lastig om een keuze te maken? Op basis van de kosten voor een autoverzekering, de voorwaarden en de dekking kun je voor jezelf een goede vergelijking maken. Het is wel aan te raden vooraf te bedenken hoe uitgebreid je dekking moet zijn. Dan voorkom je dat je appels met peren (lees: beperkt casco met all-risks o.i.d.) gaat vergelijken. Op internet zijn verschillende websites te vinden waar je dit soort vergelijkingen gemakkelijk kunt maken. Pas hier wel mee op, want niet al deze websites zijn zo onafhankelijk als ze in eerste instantie lijken. Het is aan te raden om voordat je een bepaalde autoverzekering afsluit wat rondvraag te doen over de ervaringen met de maatschappij in je kennissenkring. Ga dus vooral niet over een nacht ijs.

One Comment »

  • Autoverzekering schreef:

    Er zijn diverse vergelijkingssites waar je een goedkope autoverzekering kan vinden. Meestal worden de grootste verzekeraars voor autoverzekeringen wel vergeleken. Op de website http://www.autoverzekeringenvergelijk.com bijvoorbeeld blijkt dat van de grote verzekeringsmaatschappijen Inshared, Allsecur en Centraal Beheer de goedkoopste zijn.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.