Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws

Verhuurbedrijven positief

Submitted by on 18/03/2010 – 16:04No Comment

Autoverhuurbedrijven verwachten een licht positieve ontwikkeling van de markt in 2010. Na een jaar waarin veel verhuurders de omzet zagen dalen en nauwelijks investeerden in nieuwe voertuigen, lijkt er in 2010 weer licht te zijn aan het einde van de tunnel. Dat blijkt uit de meest recente conjunctuurpeiling van BOVAG Verhuurbedrijven onder haar leden.

Ruim de helft (59%) van de ondervraagde autoverhuurbedrijven zag in het vierde kwartaal van 2009 een daling in de totale omzet ten opzichte van het vierde kwartaal in 2008 en slechts 17% zag een stijging. Desondanks verwacht ruim een derde (39%) van de ondernemers een stijging van de winstgevendheid in het eerste kwartaal van 2010. In het vierde kwartaal van 2009 was slechts 15% positief gestemd over de winstgevendheid. Hiermee steken de verhuurbedrijven qua optimisme hoog uit boven andere bedrijfstakken in de mobiliteitsbranche.

Related Blogs

  Leave a comment!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.