Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws

Verantwoordingsdag

Submitted by on 12/05/2009 – 17:08No Comment
Morgen weer in de file? Kijk vanaf 15 mei op verantwoordingsdag.nl
Morgen weer in de file? Kijk vanaf 15 mei op verantwoordingsdag.nl
De derde woensdag van deze maand is de grote dag, voor de overheid en voor u als automobilist. Dan is het Verantwoordingsdag. “Wat is nou weer Verantwoordingsdag,” vraagt u zich nu natuurlijk af. Wij deden dat ook, voordat we op de hoogte werden gebracht door Reinout de Vries van Politiek Online. En je schrijft het met een hoofdletter ‘v’, dus het moet wel belangrijk zijn. En dat het met dezelfde letter begint als verkiezingen zal wel toeval zijn. 

 

Welnu… Op de Verantwoordingsdag legt de overheid verantwoording af over de overheidsfinanciën van 2008, net als elke grote BV dus eigenlijk moet ook de overheid haar jaarrekeningen overleggen, noemt dit alleen het rijksjaarverslag. Niet direct aan u, maar aan de Tweede Kamer. Op die dag komt aan de orde of er is bereikt wat het kabinet van plan was en of dit gebeurd is binnen de daarvoor geplande budgetten.

Wilt u weten welke concrete resultaten het kabinet geboekt heeft voor automobilisten? Kijk dan vanaf 15 mei uur op www.verantwoordingsdag.nl. In het onderdeel ‘Resultaat voor u’ vindt u de genomen maatregelen die te maken hebben met fileaanpak en andere zaken waar automobilisten mee te maken hebben. Mocht u morgenvroeg daar trouwens ook weer instaan, denk dan niet dat u genoeg weet. Ook voor andere doelgroepen is daar informatie over de bereikte resultaten te vinden.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.