Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws

Topverkoper Jaguar

Submitted by on 03/02/2009 – 17:273 Comments
Jaguar XFR ziet er gemeen uitDe nieuwe XFR ziet er niet alleen gemeen uit, hij maakt zijn reputatie als snelste Jag ook waar met een 5 liter supercharged V8 in het vooronder. Valt dat nog onder de 20% bijtelling?
Hoe wordt je topverkoper in de ogen van Jaguar Nederland? Simpel, verkoop er meer dan 110. Vorig jaar – we praten dan over 2008 – viel deze eer ten deel aan Jaguar Blankespoor in Den Haag, zij verkochten 110 nieuwe exemplaren en werden daarmee de meest succesvolle Jaguar dealer in Nederland. “Met name de introductie van de nieuwe XF stimuleerde de Jaguar verkoop,” zegt Blankespoor en neemt deze eer met alle plezier aan.

Eerdere berichten van beroerde autoverkopen in Nederland en de rest van de wereld hebben u misschien op het verkeerde been gezet, maar na BMW en Audi maakt ook Jaguar bekend dat zij een enorme groei in de verkoop mochten meemaken ten opzichte van het jaar daarvoor. Bij Jaguar in Nederland rept men over een groei van 51,3%. En dan praten we over een totaalverkoop van 785 nieuwe Jaguars. Bruikbare informatie voor elke verjaardag en social gathering… 

In 2009 wordt het gamma XF modellen uitgebreid en vernieuwd. Vanaf maart staat de snelste Jaguar ooit in de showroom, de XFR die is uitgerust met een 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor. Daarnaast is er een nieuwe 3,0 liter V6 Diesel voor de XF. De Jaguar XK heeft een facelift ondergaan en heeft een vernieuwd exterieur én interieur. Tevens is het run-out model van de XJ gepresenteerd: de XJ Portfolio. Deze speciale XJ is voorzien van een uitgebreidere, luxueuze standaarduitrusting. Deze exclusieve XJ is alleen in 2009 leverbaar.

3 Comments »

 • Frans Kwakkenbos. schreef:

  top top top 51.3% dat zijn getallen…

  Er mag ook best gezegd worden dat het dan ook wel om een heel bijzonder merk gaat, met een goude historie en vele productie motoren…

  Waar ik dan toch ook nog heel nieuwsgierig van wordt, (wie zijn die heren en dame van blankenspoor die de verkoop doen rijzen naar 51.3%) Een iedere verkoper kan nog wat leren, maar hij blijft afhankelijk van de menselijke behoeftes… is het dan toch de sfeer die het in jullie bedrijf doet???

  top en leuk artikel…

  m.v.g Frans Kwakkenbos
  (de bijna ideale verkoper)

 • admin schreef:

  Hallo Frans,
  Ja, Jaguar is zonder meer een compliment waard en ook de extra verkopen die zij in 2008 behaalden zijn geweldig. Veel autofabrikanten zouden wensen dat zij relatief gezien hetzelfde verkoopsucces haalden. Hoewel de jongens van Blankespoor in dat succes zeker hun deel hebben gehad, waren ze niet verantwoordelijk voor die 785 exemplaren extra, maar hebben er in totaal 110 verkocht.

  Bedankt voor het compliment!

 • frans schreef:

  Hallo admin…

  110 exemplaren van de 785 is indd gezien het dealer aantal een goed succes.

  Maserati is ook op de goeieweg (eindelijk gezien het 17 jaar verliesleed.)

  Als ik de kans kreeg om de heren en dames van blankespoor te versterken deed ik een poging.

  Wie weet klinkt die toekomstmuziek….

  m.v.g frans Kwakkenbos

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.