Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws

Smart smelt niet in je hand

Submitted by on 26/08/2009 – 15:39No Comment
Fortwo edition highstyle in trendy kleur bruin

Fortwo edition highstyle in trendy kleur bruin

De Chocolate uitvoering van de Smart Four Two valt op door de kleur Chocolate Brown metallic terwijl het interieur is uitgevoerd in een combinatie van speciale stoffen en leer. Hot Chocolate kopt het persbericht trots. Zo hot als de uitvoering met Suszuki Hayabusa blok, zoals die op verschillende locaties binnen youtube circuleert is-ie zeker niet en een Smart smelt nu eenmaal ook niet in je hand.

Smart fortwo edition highstyle interieur ziet er niet verkeerd uit

Smart fortwo edition highstyle interieur ziet er niet verkeerd uit

Ook bij dit limited edition-model is de techniek overtuigend groen. De 52 kW/71 pk sterke benzinemotor met start-/stopsysteem beschikt over een A-label. Zakelijke rijders betalen bovendien 14% bijtelling. De warme chocoladebruine special van Smart wordt uitgevoerd met  speciale 12-spaaks 15-inch lichtmetalen velgen en de subtiele in aluminium uitgevoerde highstyle-logo’s. Het gebakje ziet er uiterst trendy uit. Maar zoals met veel van dit soort trendy stijliconen gaat ongetwijfeld ook deze combinatie naar verloop van tijd vervelen. Blijft natuurlijk wel dat je een lekker zuinige auto rijdt.

De 52 kW/71 pk sterke micro hybrid drive benzinemotor is dus voorzien van een start-stop-systeem dat automatisch de motor uitschakelt als de snelheid van de auto beneden 8 km/h komt. De motor wordt volautomatisch weer gestart zodra de bestuurder het rempedaal loslaat. Met dit systeem zijn brandstofbesparingen tot 20% mogelijk, zo claimt de fabrikant. De motor is dan ook goed voor een A-label, net als de koelkast op de redactie overigens. De prijzen van de smart fortwo edition highstyle worden binnenkort bekendgemaakt.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.