Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws, Featured

Saab back on track

Submitted by on 22/03/2010 – 16:40No Comment
Saab back on track

Saab back on track

Een krappe maand nadat de grote Zweed Saab onder Hollandse vleugels kwam is de productie weer opgestart. Als min of meer onafhankelijke autofabrikant kijken de aanwezige Jan Åke Jonsson CEO van  Saab Automobile, Spyker Cars CEO Victor Muller en Gunnar Brunius directeur van de fabriek in Trollhättan vol vertrouwen de toekomst in.

“De hervatting van de productie is  een mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf” zei Jan Åke Jonsson vandaag. “We zijn nu een onafhankelijke fabrikant en ik ben verheugd dat ik de start van productie samen met het fabriekspersoneel heb kunnen vieren. Het personeel heeft een enorme betrokkenheid tegenover het bedrijf getoond.”
De eerste auto die van de productieband rolde, was de nieuwe 9-5. De productie van klantenauto’s start in mei, de levering van het model aan de dealers vindt al in juni plaats. Ook de Saab 9-3 Cabrio rolde vandaag van de band. Dit model wordt voor het eerst in zijn geschiedenis in Trollhättan gebouwd, waarmee de concentratie van de productieactiviteiten van Saab in Zweden een feit is. Met de introductie van de nieuwe 9-5 Estate volgend jaar, zullen in totaal vijf modellen worden geproduceerd in de fabriek.
“We hebben een moderne en kwalitatief hoogwaardige fabriek in Trollhättan”, zei fabrieksdirecteur Gunnar Brunius. “Met state-of-the-art materialen en toegewijde werknemers zullen we zeer concurrerend kunnen produceren en topproducten leveren.’’
Victor Muller, CEO van Spyker Cars: “Iedereen bij Saab heeft enorm hard gewerkt om dit belangrijk moment te kunnen bereiken. Vandaag werd de productie herstart met een nieuwe Saab 9-5 als eerste model van de band – een perfect symbool om aan te duiden dat een nieuw tijdperk is begonnen.”
Dat zijn pas krachttermen.

Wij van iCar.nl zijn natuurlijk ook reuze trots en wensen de autofabrikant veel succes toe in de toekomst.

Related Blogs

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.