Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Evenementen

Racing Expo in Leeuwarden

Submitted by on 20/11/2008 – 15:12No Comment

Racing EXPO Leeuwarden

Bijna 25.000 bezoekers bezochten afgelopen jaar de Racing EXPO in Leeuwarden en de organisatie glimlachte van oor tot oor. Niet alleen wisten deze mensen de weg naar Leeuwarden feilloos te vinden, ook de kassa van de Racing EXPO bleek geen onoverwinnelijke barrière. Op 21 en 22 februari wordt het evenement weer gehouden. 

Het programma in de Live Action Arena zal er weer spectaculair uitzien. Nu het race seizoen op bijna elk circuit ten einde is, komen de inschrijving voor deelname aan de beurs goed op gang. Diverse standhouders hebben al extra standruimte aangevraagd, na de succes volle deelname aan de beurs van 2008 waar veel handel en goede contacten werden gedaan.

Standhouders
De organisatie verwacht voor de komende beurs nog meer nieuwe standhouders die hun geluk in Leeuwarden willen beproeven. Het ligt voor de meeste race fans misschien iets verder weg, maar de grote kracht van Leeuwarden is dat de Racing EXPO Leeuwarden file vrij te bereiken is en met meer dan voldoende parkeerplaatsen die spot goedkoop zijn.

Tuning
Naast alle belangstelling voor de auto en motorsport neemt ook de tuning wereld weer een belangrijke plaats in op de show met onder anderen weer een show en shine wedstrijd om de ICE top 20 gesponsord door Turtle Wax. Tot nu toe hebben zich al ongeveer 250 auto’s ingeschreven voor deelname aan deze wedstrijd.

Wil je snel vast even kijken hoe het er allemaal uit gaat zien, neem dan een kijkje op de spiksplinternieuwe website van Racing-Expo (www.racing-expo.nl)

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.