Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws, Featured

Peugeot BB1, niet mooi maar wel heel bijzonder

Submitted by on 15/09/2009 – 11:13No Comment
Peugeot BB1 werkte hier vooral op de lachspieren

Peugeot BB1 werkte hier vooral op de lachspieren

Peugeot gooit met de BB1 die zij vandaag op Frankfurt introduceert alle regels overboord en komt, zoals zij dat zelf zegt ‘met de revolutionaire BB1’. Nou, dat hebben we hier op de redactie wel geweten, vooral de hierboven afgebeelde foto werkte erg sterk op de lachspieren van de aanwezige redacteuren. Het model heeft een flinke tegenwind gehad, zo lijkt het aan het ingedeukte ontwerp van het autootje te zien. Toch niet van het model ervoor, hopen wij?

Hoe dan ook, het autootje moet het helemaal gaan maken als trendsetter en het ontwerpteam is ongetwijfeld flink aan het stoeien geweest op de vorm van dit elektrische autootje. Toch biedt het plaats aan vier anorexe personen en is met zijn lengte van een krappe twee-en-een-halve meter moeiteloos op een halve parkeerplek te parkeren. De op dit moment in Frankfurt geïntroduceerde BB1 bevindt zich echter nog in de conceptfase en zal misschien in zijn leven toch een wat conventioneler vorm krijgen zoals dat meestal het geval is. Als de creativiteit in conclaaf gaat met de realiteit en het dan om de verkoopcijfers en de harde munt gaat. Wij wachten in ieder geval gniffelend met spanning af.

Peugeot BB1 interieur, hmmm

Peugeot BB1 interieur, hmmm

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.