Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws

Per luchtpost – Marjan’s nieuwe Mitsubishi Lancer

Submitted by on 29/11/2008 – 20:24No Comment

[media id=12 width=568 height=350]

Kredietcrisis of niet, ruimte voor een ludieke PR-actie is er nog wel bij de autofabrikanten. Zoals in de ‘On Your Mark‘-actie van Mitsubishi. Zo keken de bewoners van Noordwijk vandaag wel een beetje vreemd op toen ze een blik aan de horizon wierpen. En dan zijn ze daar in Noordwijk nog wel wat gewend…

De luchtverplaatsing dwong menig strandbezoeker vandaag een blik in de lucht te werpen. Verbazing alom toen daar net Marjan’s nieuwe Mitsubishi Lancer Sportback kwam aangevlogen, per helikopter welteverstaan. 

Op www.onyourmark.eu konden zij deze locatie markeren door een vlaggetje te plaatsen op een digitale map. In totaal hebben ruim 8000 mensen dit gedaan in de hoop daarmee een nieuwe Mitsubishi Colt Sportback te winnen. Ze moesten dan ook wel een foto of filmpje van hun real-life markering maken en deze naar de website uploaden. Marjan Daniëls inzending werd uiteindelijk door de jury tot meest originele verkozen. Marjan: “Wij hebben een veertien jaar oude Mitsubishi voor de deur staan die volgende maand gekeurd moet worden. Ik vroeg me af hoe lang hij ‘t nog zou volhouden, en vond het eigenlijk wel tijd voor een nieuwe auto. Via internet zocht ik op ‘auto winnen’ en zo kwam ik bij deze wedstrijd terecht. En dan win ik ‘m ook nog!” Het filmpje van Marjan is een in scène gezette nieuwsuitzending, compleet met verslaggever op locatie.
Marjan plaatste haar markering in de achtertuin. Helaas bleek de tuin te klein om met een helikopter te kunnen landen. Vandaar dat Marian en haar man Otto, die het filmpje schoot en monteerde, zaterdagochtend vanaf hun woonplaats Boskoop naar Noordwijk werden vervoerd. Daar aangekomen verscheen de Huey al gauw aan de horizon. Na de officiële felicitaties van Willem Jan Oosterveld, General Manager Marketing van Mitsubishi Motors Nederland, kreeg Marjan de sleuteltjes overhandigd.

Uitreiking van de Colt in Volendam

De Colt werd eerder vanochtend in Volendam afgeleverd. Daar had prijswinnaar Jack de Boer zijn markering gemaakt. Ook in de overige 11 Europese landen zijn de prijzen op spectaculaire manieren bij de winnaars afgeleverd.

Foto: De uitreiking van de Mitsubishi aan Jack de Boer in Volendam

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.