Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws, Evenementen

Of dat nu wel zo slim is?

Submitted by on 03/12/2008 – 18:46No Comment
Brabus Ultimate 112
Negatieve geluiden vliegen je om de oren! Kredietcrisis, banken in de problemen, regeringen schieten tekort, eh… vullen tekort aan. En on top of it all… daar staat-ie dan: de Million Dollar Smart. Het is wel een volledig handgemaakte Brabus Ultimate 112, een op en top getunede Smart. Hij staat op de Miljonair Fair vanaf 11 tot en met 15 december in de Amsterdam RAI. En hij kost maar € 63.000. Zeg nu zelf, helemaal niet zo duur voor een Million Dollar Smart. Ben je dan slim of niet? 

Handgemaakt en exclusief is hij en dat doet dat maar 112 keer. Daarvan ben jij hooguit een van de drie gelukkigen. Het gebakje reageert in zijn Brabus overjas als de ultieme skelter, eentje waarmee je gewoon de weg op mag en die voorzien is van een driecilinder turbomotor, er ook nog eens 112 pk uitperst. Zo’n sprintende smart vraagt vanaf stilstand iets minder dan tien seconden om op de honderd kilometer per uur te komen. Natuurlijk zijn er wel snellere auto’s, maar er past waarschijnlijk gewoon niet meer motor in de carrosserie. 

Brabus Ultimate 112 interieur

De Brabus ziet er zeker niet verkeerd uit, zeker niet tegen zijn tammere broertjes. De Brabus Ultimate 112 wordt geleverd in fel Gallardo oranje, met cabriodak, spoilers en 18 inch velgen met brede banden. Ook het interieur is van alle gemakken voorzien: comfortabele stoelen uitgevoerd in zwart en oranje kwaliteitsleer en in het middenconsole is uitgerust met een geïntegreerd audiosysteem en TV. 

Natuurlijk ga je meer voor een lichte rappe Brabus, dan een zware luxe en gooi je alle niet noodzakelijke accessoires eruit. Kijk een wat dat aan kilo’s en seconden scheelt. Een gestripte Brabus, ja dat is pas slim.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.