Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autoboeken

Nieuwe occasiongids ANWB

Submitted by on 19/11/2008 – 22:36No Comment

Tweedehands auto kopen

Van gezinsauto tot stationwagon en van zakenauto tot boodschappenwagen. Aan het kopen van een gebruikte auto kunnen nogal wat haken en ogen aanzitten. Tenslotte is een auto een flnke aanschaf. Om de autokopers van dienst te zijn heeft ANWB een speciale occasiongids samengesteld.

In de ANWB occasiongids, die vanaf morgen, 20 november in de winkel ligt, worden maar liefst 38 occasions getest in diverse categorieën. De ANWB voelt de populairste modellen aan de tand en geeft zo een goed beeld wat potentiële autokopers mogen verwachten van deze gebruikte modellen. Ook staan er tips in van de Wegenwacht van de mankementen die zij bij bepaalde auto’s vaker zien terugkomen.

Bovendien zit er een handige CD-ROM bij. Hierop staan diverse links waarmee autoliefhebbers het internet op kunnen en toegang krijgen tot onder meer de ANWB/Bovag Koerslijst, met alle actuele prijzen van occasions. Zo wordt duidelijk wat een auto eigenlijk mag kosten bij een bepaalde kilometerstand en met een bepaald bouwjaar. Dat maakt onderhandelingspositie naar de verkoper een stuk sterker.

Verder geeft de occasiongids uitleg over wat de Bovag Garantie precies inhoudt, hoe de nieuwe SMS-dienst occasionprijzen precies werkt, hoe er op het internet het snelst een occasion gevonden wordt en een aantal tips bij het kopen van een gebruikte auto.

De 100 pagina’s tellende occasiongids kost € 4,95 en is vanaf 20 november verkrijgbaar bij alle ANWB-winkels, boekhandels, tijdschriftenwinkels en te bestellen via anwb.nl.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.