Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws

Land Rover voor wènig

Submitted by on 06/03/2009 – 11:49No Comment
Bij de Land Rover Discovery 3 en Land Rover Freelander 2 goedkoop optiepakket

Bij de Land Rover Discovery 3 en Land Rover Freelander 2 goedkoop optiepakket

Nou ja, niet helemaal natuurlijk. Want ook al zijn de Commercial-uitvoeringen voorzien van grijs kenteken en kan er bij aanschaf voor 30 april van een Land Rover Freelander 2 of Land Rover Discovery 3 een optiepakket ter waarde van een slordige drie-en-een-halve mille voor € 995 aangeschaft worden, de kosten blijven natuurlijk een flinke hap uit het budget. 

 

“Comfort en gemak zijn twee factoren die niet alleen van grote invloed zijn op het rijplezier, maar ook van de veiligheid in het verkeer,” denkt Land Rover Nederland. “Een bestuurder die zich comfortabel voelt, raakt minder snel vermoeid en blijft alert op de verkeersomstandigheden om hem of haar heen. Gemak zorgt er daarnaast voor dat de aandacht van de bestuurder beter bij het verkeer blijft, doordat hij of zij minder wordt afgeleid van het rijden.”

Dat betekent dus, zo lijkt ons na dit relaas dat je met je lederen bekleding en navigatiesysteem, het Style Pack 1 voor de Land Rover Freelander 2 en Land Rover Discovery 3, die natuurlijk comfort én gebruiksgemak vergroten, je ook nog eens veiliger onderweg bent. Dit Pack wordt nu tijdelijk voor € 995 aangeboden op geselecteerde voorraadmodellen van de Land Rover Freelander 2 Commercial en Land Rover Discovery 3 Commercial. Dit is een aantrekkelijke extra besparing ten opzichte van de normale prijs van € 2.500 voor het Style Pack 1.

Voor de Freelander bestaat het Style Pack 1 uit lederen stoelbekleding in zwart of bruin, een volledig in het dashboard geïntegreerd Kenwood navigatiesysteem en een in het navigatiesysteem ingebouwde Bluetooth® handsfree-telefoonfunctie. Op de Discovery 3 omvat het Style Pack 1 eveneens lederen stoelbekleding in zwart of bruin, hier aangevuld met een eveneens volledig geïntegreerd Alpine navigatiesysteem.

Dit Style Pack-aanbod loopt tot en met 30 april 2009 en geldt voor geselecteerde voorraadmodellen van de Land Rover Freelander 2 Commercial en de Land Rover Discovery 3 Commercial.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.