Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws

Kia Sportage Fifteen

Submitted by on 10/03/2009 – 16:24No Comment
Kia jubileummodel met voordeel

Kia jubileummodel met voordeel

Na succesvolle Fifteen-edities van de Picanto, Rio en de verschillende modellen van de cee’d-familie introduceert Kia nu ook de Sportage Fifteen. Geheel in lijn met de Fifteen-traditie combineert deze Sportage een groot aantal luxueuze en keiharde waardevolle accessoires voor een zachte prijs. Zo beschikt de Sportage Fifteen onder meer over 17-inch lichtmetalen wielen, een elektrisch schuif- en kanteldak en halflederen bekleding. Daar werd beslist een halve koe voor gebruikt. 

 

Ter gelegenheid van haar vijftienjarig bestaan in Nederland lanceerde Kia vorig jaar september een aantal bijzondere Fifteen-edities van onder andere de Picanto, Rio, cee’d en pro cee’d. Dankzij het grote succes van deze modellen heeft Kia besloten om nu ook van de populaire Sportage een extra aantrekkelijke Fifteen-editie te introduceren.

Sportage Fifteen
De Kia Sportage Fifteen is gebaseerd op de X-ecutive-uitvoering waardoor de speciale versie al over een behoorlijke standaarduitrusting beschikt. Zaken als cruise control, privacy glass, een boardcomputer, climate control en een verbredingsset rondom in carrosseriekleur zijn daarbij standaard.

Prijzen
De Kia Sportage Fifteen is leverbaar met twee benzinemotoren (2.0 CVVT en 2.7 V6) en één dieselmotor (2.0 CRDi VGT). Bovendien kunnen alle versies worden voorzien van 4WD. De Kia Sportage Fifteen met 2.0 CVVT motor heeft een prijs van € 26.995,-.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.