Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws

Kia Motors Nederland officieel van start

Submitted by on 23/05/2009 – 17:02No Comment
Hij lust best een slokje, maar echt gulzig is de Sorento niet

De Sorento kom later dit jaar

Er is veel aan het veranderen in de wereld, niet in de laatste plaats in de autowereld. Natuurlijk houdt de wereld de adem in bij General Motors, maar hier in ons eigen landje is ook al genoeg gebeurd en staan ongetwijfeld nog meer dingen te gebeuren. Een van de meest recente ontwikkelingen is het ontstaan van Kia Motors Nederland, nu Kroymans de import heeft moeten laten gaan.

 

En met de onthulling door Sun Young Kim President van Kia Motors Europe van de nieuwe Sorento werd ook Kia Motors Nederland officieel een feit. Met een ferme handdruk tussen deze heer en Cor Baltus, Managing Director van Kia Motors Nederland, werd het ontstaan beklonken. Kim sprak daarbij zijn waardering uit dat door de inzet van alle betrokken partijen het in Vianen bij de nieuwe Kia-importeur en bij de Nederlandse Kia-dealers in opmerkelijk korte tijd weer ‘business as usual’ is.

De nieuwe Nederlandse Kia-importeur draait inmiddels weer op volle toeren. “De Kia Soul urban cross-over heeft in enkele maanden tijd, ook in ons land, al veel harten gewonnen,” meldt men blij van zin. Later dit jaar volgen twee compleet nieuwe producten, de nieuwe Sorento en een compacte MPV.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.