Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Headline

Ferrari 599XX in Genève

Submitted by on 27/02/2009 – 15:28One Comment
Handling GT Evoluzione (HGTE) kit voor de Ferrari 599 GTB Fiorano

Handling GT Evoluzione (HGTE) kit voor de Ferrari 599 GTB Fiorano

Tijdens de 79e editie van de Geneva International Motor Show is er ook voor Ferrari-liefhebbers goed nieuws. Niet alleen kunnen zij hun eerste begerige blikken werpen op de Ferrari 599XX die daar haar werelddebuut beleeft, maar ze zijn ook getuige van de introductie van de sportieve en dynamische  Handling GT Evoluzione (HGTE) kit voor de Ferrari 599 GTB Fiorano.

 

De kersverse Ferrari 599XX combineert de meest geavanceerde technieken uit de Formule 1. Veel van de aanwezige technische noviteiten worden voor het eerst toegepast en werden speciaal voor deze unieke auto ontwikkeld. 

De ‘gewone’ Ferrarist zal er nog even op moeten wachten, want de pers mag eerst. Ferrari’s eigen Luca di Montezemolo zal op de openingsdag voor de pers, 3 maart vanaf tien uur de twee introducties doen. 

Maar er is nog veel meer te zien en bewonderen op de Ferrari stand. Bijvoorbeeld de single-seater die recent nog de Prancing Horse Contstructors’ World Title won en het volledige modellengamma van Ferrari:  de Scuderia Spider 16M in Grigio Titanio uitvoering, de 430 Scuderia in Rosso Corsa overjas, twee Grand Tourer modellen, een Ferrari California in Nero Metallizzato met een Sabbia interieur en het vlaggeschip 612 Scaglietti. De voltallige iCar Auto Nieuws redactie gaat er zeker even kwijlen en we weten het zeker, de Ferrari 599XX wordt genomineerd voor de titel Company iCar.

One Comment »

  • Ronald van Ilpen schreef:

    Ben emotioneel al zover om zo’n handling kit te kopen… En dan de Ferrari nog.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.