Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws, Featured

Fernando’s Maser

Submitted by on 23/03/2010 – 12:14No Comment
Maserati GranCabrio voor Alfonso Alonso

Kijk Alfonso eens gelukkig kijken naast zijn Maserati GranCabrio

Kijk toch eens naar de nieuwe Maser van Formule 1 Wereldkampioen Fernando Alonso. De Snelle Spanjaard is helemaal in zijn nopjes met zijn kersverse Italiaanse schone. Hij is dan ook vol lof over de elegante eigenschappen van zijn GranCabrio.

De donkere in Grigio Granito (granietgrijs) uitgevoerde sportwagen, komt in combinatie met een Pearl Beige met Bordeaux two-tone lederen bekleding top off helemaal tot zijn recht. Maar top on misstaat de combinatie met de Bordaux gekleurde softtop allerminst.

Zo zien we Fernando dan ook tevreden glimlachend naast zijn Maser staan en kunnen ons helemaal indenken hoe gelukkig je van zo’n GranCabrio kunt worden. Want het zijn niet alleen de elegante Pininfarina lijnen die de Italiaans zo begeerlijk maken, want daar zie je rijdend op de Deutsche Autobahn ook maar verdomd weinig van. Dan gaat het om hele andere dingen, zoals die 4,7 liter V8 die via de automatische ZF versnellingsbak 440 pk op het asfalt zet en daarmee bijna garant staat voor  optimaal rijplezier en absolute topprestaties.

Nu zou naar ons idee een tweezitter veel meer passen binnen het idee van een sportwagen, maar dan is de GranCabrio ook niet meer Gran. Nu kun je de family of desgewenst een uitgekiende selectie van de allerleukste vriendinnen (of vrienden) mee op pad nemen voor een toertje langs de Riviera om maar eens wat te noemen. De GranCabrio is in feite de eerste vierzits convertible in de geschiedenis van Maserati.

De Maserati GranCabrio is nu leverbaar in heel Europa via het Maserati Dealer Netwerk. De catalogusprijs in Nederland bedraagt € 201.109,- inclusief BPM en BTW. Ach, zeg maar als je wilt weten wat-ie kost, dan spaar nog maar eventjes door of ga praten met je friendly bankmanager.

Related Blogs

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.