Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Featured

Erkend duurzaam ondernemen

Submitted by on 26/04/2009 – 16:42No Comment
Die Jacqueline toch ook. Vaak zitten we op haar te mopperen, maar nog maar vier dagen geleden reikte Minister Cramer van VROM met een kamerbrede glimlach toch maar mooi het eerste certificaat ‘Erkend Duurzaam‘ uit aan Volvo-dealer Hans van Vliet van Automedon in Zoetermeer. En dat is dan ook wel weer erg aardig van haar. Duurzaam is hét toverwoord, ook voor het verkrijgen van subsidies, zo was enkele maanden geleden in het grootste ochtendblad van Nederland te lezen. 

 

Hoe dan ook, Hans van Vliet is er maar wat trots op. En dat mag ook best wel, want Volvo-dealer Automedon is het eerste BOVAG-bedrijf met het predicaat ‘Erkend Duurzaam’. Het certificaat, dat op het BOVAG Dealercongres is geïntroduceerd, werd die dag op feestelijke wijze uitgereikt door onze eigen Jacqueline Cramer.
Het certificaat ‘Erkend Duurzaam‘ is een initiatief van BOVAG Autodealers en ontwikkeld in nauwe samenwerking met het milieuadviesbureau BECO. Het stelt BOVAG-dealers die maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu in hun bedrijfsvoering aantoonbaar een warm hart toedragen, in staat zich daarmee te profileren. Richting klanten, zowel particulier als zakelijk, maar ook richting overheden.

Geert Vermeer, voorzitter BOVAG Autodealers: “Al jaren is Hans van Vliet de grote voorvechter van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Prachtig en zeer toepasselijk dat juist zijn bedrijf als eerste het nieuwe certificaat in de wacht sleept. We gaan het certificaat de komende jaren verder uitbouwen. En we zullen de lat elk jaar een stukje hoger leggen. Duurzaamheid is immers een dynamisch begrip. Het certificaat zal ook elk jaar opnieuw aangevraagd moeten worden. Immers, alleen als duurzaamheid elke dag weer op het netvlies van de medewerkers staat, kan duurzaamheid echt slagen.”

Het certificaat Erkend Duurzaam is een initiatief van BOVAG Autodealers. Het is de bedoeling dit op termijn verder uit te rollen naar andere BOVAG-branches.

Automedon
Van Vliet Automedon is al ruim 50 jaar actief als Volvo-dealer. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer. Als Volvo-dealer is Van Vliet Automedon actief in de regio Den Haag: Zoetermeer, Pijnacker, Ypenburg, Leidschenveen, Voorburg en Voorschoten.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.