Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Headline, Miniaturen

De nieuwe E-Klasse voor thuis

Submitted by on 04/05/2009 – 15:49No Comment
Mercedes-Benz E Klasse? In deze tijd wordt het misschien de eisen wat bijstellen
Mercedes-Benz E Klasse? In deze tijd wordt het misschien de eisen wat bijstellen
Het kan natuurlijk best zijn dat je even geen nieuwe Mercedes-Benz E kunt betalen en denkt dat je het met minder moet doen. Niets is minder waar, want gelukkig kunt u ook lekker ’s avonds thuis in de garage naar uw Mercedes-Benz E-Klasse kijken. Nee, u hoeft het niet met minder te doen, alleen uw eisen wat bij te stellen. Want de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse is nu ook verkrijgbaar als modelauto in diverse schaalgroottes. Net zo schitterend als het origineel, maar gemakkelijker te parkeren.

 

De miniaturen zijn gebouwd door beroemde modelbouwers in diverse schaalgroottes en uitvoeringen met veel oog voor detail. Ze maken het wachten op de 1 op 1-versie een beetje aangenamer. De miniaturen zijn bij de Mercedes-Benz dealers verkrijgbaar als onderdeel van de E-Klasse Launch-Selection.

De keuze uit E-Klasse modellen is bijna net zo groot als bij het origineel uit de modelreeks W212. Ze zijn leverbaar in drie schaalgroottes (1:18, 1:43 en 1:87), de twee uitvoeringen AVANTGARDE (alleen 1:18 en 1:43) en ELEGANCE, alsmede drie originele kleuren per model. De grootste mini’s op schaal 1:18 zijn afkomstig van Minichamps en kosten € 65,90. Schuco tekende voor de schaalgrootte 1:43, waarvan de prijs € 29,90 bedraagt. Busch is verantwoordelijk voor de H0-schaal 1:87. Deze mini mini’s kosten € 17,90. Daarvoor hoeft u uzelf nog niet eens te vernederen bij uw friendly bankmanager. 

Behalve deze modelauto’s biedt Mercedes-Benz Accessories ter gelegenheid van de marktintroductie van de nieuwe E-Klasse ook een aantal modieuze kledingstukken en accessoires aan, terwijl u vast aan het sparen bent. De in op elkaar afgestemde kleur ‘Cuprite Brown’ producten zijn leverbaar bij de Mercedes-Benz dealers. Het aanbod bestaat uit een poloshirt, diverse lederwaren, een dasspeld en een heel bijzonder armbandhorloge.

Mercedes-Benz Accessories presenteert alle elf nieuwe selecties uit de Mercedes-Benz Collection voor het eerst in een 224 pagina’s dikke catalogus, die ook bij de Mercedes-Benz dealer verkrijgbaar is. De catalogus toont de veelzijdigheid van de Mercedes-Benz Collection van Lifestyle tot Motorsport, van Trucker tot SLR en geeft duidelijk weer, wat de verschillende productwerelden onlosmakelijk met elkaar verbindt: de hoge eisen die worden gesteld aan design, functionaliteit en kwaliteit én de fascinatie van het merk Mercedes-Benz.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.