Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws

BMW 116i Corporate Lease en BMW 316i Black/Silver Line

Submitted by on 03/03/2009 – 08:34No Comment

 

De BMW 1-serie nu met diverse opties

BMW brengt een nieuwe versie van de 1-serie met diverse opties

De BMW 116i Corporate Lease is voorzien van een 1,6-litermotor met 122 pk en heeft hetzelfde vermogen als de nieuwe 2,0-liter benzinemotor in de onlangs vernieuwde reguliere BMW 116i. Alleen het koppel is met 160 Nm ongeveer 25 Nm lager. Daarbij is de standaarduitrusting uitgebreid. Zo behoren zaken als airconditioning, mistlampen, verwarmbare buitenspiegels, een midden armsteun en een opbergpakket tot de standaarduitrusting. Ook leuk, want deze extra’s vertegenwoordigen normaal gesproken een waarde van 1.964 euro. Als optie zijn bovendien lichtmetalen 16-inch dubbelspaakwielen leverbaar voor maar 499 euro.

 

De prijslijst van de BMW 116i Corporate Lease start bij 24.950 euro (3-deurs) en dat is 1.250 euro minder dan de reguliere BMW 116i. Dit is ook aantrekkelijk voor de bijtelling bij zakelijk gebruik. Voor de handgeschakelde versie bedraagt die overigens 20% dankzij de lage CO2-uitstoot van 139 g/km. De nieuwe versie is verkrijgbaar als 3-deurs en 5-deurs, waarmee BMW nu al zes modellen in de categorie van 20% bijtelling kan aanbieden. Pure winst dankzij standaard  Efficient Dynamics, waardoor nu (inclusief de nieuwe BMW 116i Corporate Lease 3- en 5-deurs) in totaal 154 modellen een groen A-, B-, of C-label hebben. 

BMW 316i Black & Silver Line
Een andere interessante aanvulling op het leveringsprogramma is de BMW 316i Black & Silver Line. Zoals de typenaam al doet vermoeden, is er keuze uit de kleuren zilvergrijs en zwart metallic. Het betreft een extra rijk uitgeruste versie van de BMW 316i voor 1.000 euro minder. De BMW 316i Black & Silver Line sedan is leverbaar vanaf 32.325 euro en de Touring voor 34.520 euro. Er worden een beperkt aantal van gemaakt.

Als extra’s biedt de BMW 316i Black & Silver Line metallic lak, lichtmetalen 16-inch wielen en een regen- en lichtsensor. Opties die normaal gesproken een waarde vertegenwoordigen van 2.593 euro.

Volgens fabrieksgegevens heeft de auto een laag verbruik van 5,9 l@100 km, een lage CO2 uitstoot en uiteindelijk een gunstige kilometerkostprijs.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.