Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Headline

Sterke Genen

Submitted by on 25/02/2009 – 15:11No Comment

Deze diashow vereist JavaScript.

En zie hier: de Bentley Continental Supersport. En ze mag er wezen, zeker niet alleen qua uitstraling, maar kijk toch eens die rondingen! De ontwerp-afdeling van Bentley heeft hier haar best op gedaan, meer nog. Wat een schoonheid! Wordt dit de Company iCar van 2009? Dat moet haast wel, want de voltallige redactie zit op dit moment over mijn schouder zwaar mee te ademen op het sonore ritme van mijn toetsenbord. Gelukkig hebben we foto’s, van binnen en buiten, zodat jij ook elke ronding op je kunt laten inwerken. Maar haast je wel, want deze dame kun je niet zo maar bijhouden. Ze is snel, razendsnel!

 

De Bentley Continental Supersports is de snelste, meest krachtige Bentley ooit gebouwd. Er schuilt 630 pk in elke laag rubber die de Supersports op het asfalt achterlaat. Ze speert vanaf stilstand in slechts 3,9 seconden naar honderd kilometer per uur en zit binnen no time op hier in Nederland hoogst illegale snelheden. Zelfs op de Deutsche Autobahn is het alleen op de echt rustige stukjes mogelijk deze Bentley op top te zetten. Je rijdt dan een slordige 330 km/h!

En toch heeft Bentley met de Continental Supersports haar voornemens omtrent de belasting voor het milieu onderstreept, want het is de eerste FlexFuel sportwagen. Zo blijven top en koppel gelijk bij zowel benzine als biobrandstof. Ja, de Bentley loopt op allebei.

 

Bentley Continental Supersport

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.