Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autoboeken

Autotest 2009

Submitted by on 19/12/2008 – 19:14No Comment

Autotest 2009
BRON: Kosmos Uitgevers
Fraaie designs, zuinige motoren, spectaculaire dashboards en de nieuwste cabriolets: allemaal in één autogids. Autotest, het handboek voor alle autoliefhebbers, viert zijn veertigjarig bestaan met meer dan 600 pagina’s informatie over leverbare auto’s.

Het catalogusgedeelte van Autotest 2009 bevat de complete gegevens van alle personenauto’s die in Nederland op de markt zijn. Het grootste deel van het Belgische aanbod wordt hiermee eveneens gedekt. Autotest 2009 is overzichtelijk ingedeeld per automerk en laat meer dan 1000 kleurenfoto’s van exterieur én interieur van de beschreven auto’s zien. Tientallen autotests en rij-impressies maken de veertigste editie van Autotest 2009 onmisbaar voor iedere autoliefhebber.

Een speciaal onderdeel van Autotest 2009 is het laatste autonieuws vanaf de Autosalon van Parijs, de belangrijkste tweejaarlijkse autoshow van de wereld. Een Ferrari cabrio met een stalen kap, een als Nissan vermomde Suzuki Alto, een Audi Sportback met een elektromotor of een Mazda met vleugeldeuren: zomaar wat nieuws om bij weg te dromen. Voor gefortuneerde lezers, maar ook voor de minder kapitaalkrachtigen!

Autotest 2009
Paperback, 608 pagina’s
ISBN 978 90 215 3374 2
Prijs: € 16,95

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.