Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws, Evenementen

Auto tv tijdens de AutoRAI

Submitted by on 20/11/2008 – 19:44No Comment


Amsterdam RAI, Automobiel Management, CarChannel en Neofiet gaan samen televisie maken en tijdens de AutoRAI live uitzenden. Kun je dus gewoon lekker op je stoel blijven zitten, zonder in de dagelijkse filebeslommeringen naar Amsterdam te kleppen. Maar is dat leuk?

Dagelijks zal vier uur lang worden uitgezonden, direct en helemaal live vanaf de beursvloer. “We willen hiermee infotainment bieden en exposanten de gelegenheid te geven marketing inspanningen tijdens de beurs te extrapoleren en te multimedialiseren,” roept men in dure marketingkreten. 

De voorbereidingen voor het grootse autofeest zijn in volle gang. Door de toevoeging van GoMotor! en een groot aantal buitenactiviteiten is er op de AutoRAI, van 1 tot en met 11 april 2009, meer te beleven dan ooit. Subaru en Infiniti zijn nieuwe deelnemers aan het grootste auto-evenement van Nederland. Infiniti is een nieuw premium automerk dat vanaf januari 2009 in Nederland te koop is. Het wordt tijdens de AutoRAI voor het eerst aan het grote publiek getoond. Subaru is terug van weggeweest. Het Japanse merk presenteert op de beursvloer onder meer zijn nieuwe Boxer Diesel motoren.

De buitenactiviteiten van AutoRAI 2009 bestaan onder andere uit een uitdagend parcours op Strand Zuid, de 4×4 Driving Experience. Ook kan er met stoere en sensationele auto’s worden gereden op de Boulevard of Mobile Dreams en kunnen er geavanceerde, duurzame auto’s worden getest. De motorfietsen keren terug in de geheel nieuwe deeltentoonstelling GoMotor! Deze aparte sectie met motoren en (motor-)scooters in het nieuwe RAI-gebouw Elicium, is gratis toegankelijk voor bezoekers van de AutoRAI.

Het aantal automerken dat op AutoRAI 2009 te zien is, blijft gelijk aan het recordaantal deelnemers van de vorige editie. Dit betekent dat zo’n 95 procent van de totale markt aanwezig is. Twee importeurs, BMW Group en Daihatsu, nemen echter op basis van andere keuzes in de besteding van hun budget geen deel. “Wij vinden het natuurlijk erg jammer dat deze merken ontbreken, maar daar staat de komst van Infiniti en Subaru tegenover. Met extra veel primeurs en activiteiten verwachten wij de beste AutoRAI tot nu toe te gaan neerzetten”, aldus beursmanager Fernand Molenschot. “Autonieuws komt straks echt tot leven!”

Over AutoRAI
AutoRAI 2009 vindt plaats in Amsterdam RAI, de nieuwbouw Elicium biedt onderdak aan GoMotor! Zowel de AutoRAI als GoMotor! start met de Exclusive Preview op woensdag 1 april van 20.00 tot 24.00 uur. Van donderdag 2 tot en met zaterdag 11 april is het evenement op werkdagen geopend van 11.00 tot 22.00 uur en in de weekends van 10.00 tot 17.00 uur. AutoRAI 2009 en GoMotor! worden georganiseerd door Amsterdam RAI in nauwe samenwerking met RAI Vereniging. Meer informatie is te vinden op www.autorai.nl.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.