Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws, Featured

Alfa 159 met 20% bijtelling

Submitted by on 18/02/2009 – 17:01No Comment

Alfa 159 met 20% bijtelling

Ook de Alfa 159 valt vanaf dit jaar onder de 20% regeling. Maar alleen in het eerste jaar. Geen cadeautje vanuit Den Haag, maar een van Alfa Romeo zelf die met deze ludieke actie natuurlijk wat extra Italianen van dit type wil omzetten. De actie is dan ook alleen maar van toepassing op de voorraadmodellen. 

Auto’s in de klasse zoals de Alfa 159 vallen natuurlijk normaal buiten de boot van de voordelige bijtellingsregeling, maar de autofabrikant is bereid het verschil uit eigen zak direct op de rekening van de koper te storen. 

Ook als de berijder geen bijtelling betaalt, krijgt deze het verschil op zijn of haar rekening gestort. 

De actie is van toepassing op alle voorraadmodellen van de Alfa 159

De luxe Italiaan is zowel in Berlina als Sportwagon uitvoering verkrijgbaar in diverse benzine- en dieselvarianten. Hij wordt standaard uitgerust met noodzakelijkheden als airconditioning, armsteun vóór met opbergvak, in hoogte verstelbare bestuurder- en passagiersstoel, axiaal en verticaal verstelbare stuurkolom, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en een roetfilter op alle dieselversies. De Alfa 159 is geclassificeerd met de hoogst haalbare veiligheidsscore van vijf Euro NCAP sterren, onder meer door zeven airbags en isofix bevestigingen. 

De meest aantrekkelijke aanbieding blijft de Alfa 159 Business. Daarop is naast de actie ‘20% bijtelling‘ ook een luxe optiepakket ter waarde van € 3.295 gratis. Dit pakket bestaat uit leren bekleding, een geïntegreerd Pioneer full screen navigatiesysteem en aluminium dorpellijsten.

De Alfa 159 Business is er vanaf € 29.295. (leaseprijs vanaf € 629,- per maand).

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.