Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws

Afscheid van…

Submitted by on 07/05/2010 – 10:24No Comment
honda s2000

Honda S2000, veelbelovend en prachtig mooi

Het leek ons wel eens aardig aandacht te besteden aan interessante automobielen waar in 2009 afscheid van is genomen en die over twintig jaar als klassieker door het leven gaan. In 2030 weten wij dat en wie weet moet er dan weer – net zoals vroeger – benzine in een flesje gekocht worden bij de apotheek… De Honda S2000 bijvoorbeeld, veelbelovend en prachtig mooi, maar bracht in Nederland toch niet het verwachte succes. Sinds 1999 toch tien jaar in productie geweest.

De Renault Vel Satis. Niemand heeft ooit gedacht dat er iemand zo gek zou zijn een Frégatte te bewaren voor het nageslacht. Evenals de Vel Satis een uitzonderlijk vreemde auto. Dat klinkt beter dan lelijk. In 2002 verscheen-ie op de markt, in 2009 viel dus het doek. De Peugeot 407 Coupé, die in 2005 het levenslicht zag. Na bijna vijf jaar trok de fabrikant de stekker uit dit project. Niet alleen van de types Kyron, Rexton en Rodius is in 2009 afscheid genomen, maar zelfs van het hele merk SsangYong….


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.