Headline »

Maserati GranCabrio Sport – het nieuwe speeltje

28/07/2011 – 15:45 | 2 Comments

Helemaal gestoord word je ervan. Ben je nog niet zo lang geleden verwend met een speeltje als de Maserati GranCabrio convertible, word je vervolgens hebberig gemaakt met de opvolger

Read the full story »
Autoboeken

Zo af en toe komen er ook nog wel eens autoboeken uit. En heel misschien horen wij daarvan. Bijzonder nieuws, dat wij je nooit zouden willen onthouden.

Autonieuws

Natuurlijk de meest omvattende rubriek bij iCar Auto Nieuws, dat is duidelijk

Evenementen

Er worden natuurlijk ontzettend veel auto-evenementen georganiseerd in Nederland. Een selectie daarvan vind je hier.

Klassiek

Er komen steeds meer klassiekerliefhebbers bij, die passen allemaal in deze rubriek.

Internationaal (Engels)
Home » Autonieuws

207 Look, nieuwe promotioneel model van Peugeot

Submitted by on 07/01/2009 – 13:24No Comment


Peugeot 207 Look

Na een succesvol verlopen jaar, waarbij de Peugeot 207 op de tweede plaats in de verkoopranglijst van de modellen eindigde, introduceert het merk nu een nieuw promotioneel model, de Peugeot 207 Look. Tevens krijgt de in september gelanceerde Peugeot 207 Sublime extra uitrusting.

Ten opzichte van de X-line, waarop de Look is gebaseerd heeft-ie een aantal extra’s aan boord zoals airco, cruise control, sportstoelen, leren stuur en witte wijzerplaten in het dashboard. Buiten dat wordt de chauffeur van zo’n Peugeot Look nog eens verwend met extra communicatie vanuit de machinekamer door de extra olietemperatuurmeter. Ho! En niet te vergeten, de buitentemperatuurmeter.

De buurman herkent jouw 207 Look aan diverse elementen van de XS zoals de sportieve neus met een zwarte grill, de mistlampen met chromen sierring, en een chromen uitlaatsierstuk.

De 207 Look is leverbaar in driedeurs en in vijfdeurs uitvoering. Qua motoren kan gekozen worden uit de 75pk 1.4, 95pk 1.4VTi, de 120pk 1.6VTi en de 90pk 1.6HDiF. De 1.6VTi is als vijfdeurs ook als automaat leverbaar. De Peugeot 207 Look heb je al vanaf € 14.990. Maar wij zouden zeggen bied je financier een extra kopje koffie aan of een lekkere lunch en ga voor die 1.6VTi.

De 207 Look is nu al leverbaar en is ook te zien bij Peugeot Experience in Breukelen.

Peugeot 207 Sublime
Dit vorig jaar september gelanceerde model blijft gehandhaafd en wordt nu uitgevoerd climate control, regensensor en automatisch inschakelende koplampen. De prijs blijft ongewijzigd.

20% bijtelling voor 207 1.4VTi
Misschien een keuzeoverweging voor de aankoop van het 95pk sterke 1.4VTi-model is dat deze in aanmerking komt voor het twintig procent tarief.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.